Om Sidan

Skinnförklädet har blivit riktigt hett den senaste tiden, lite tack vare Per Morberg som står och lagar mat i TV. Han använder nästan alltid skinnförklädet under matlagningen eller när det är dags att steka mat på sin stekhäll. Skinnförklädet har varit ganska så hett även innan Per Morberg, men kanske inte till matlagning och tittar vi på yrken som hantverkaryrken som snickerier så är förkläden av läder vanligt.

Förkläden av läder är minst lika bra till matlagning som till snickeri, det är det perfekta skyddet och är väldigt enkelt att rengöra. När väl grill- och BBQ-säsongen drar igång så är ett skinnförkläde ett givet val, det är här förklädet verkligen får skina och det är här som förklädet verkligen gör sitt jobb.

Målet med denna hemsida är att informera om skinnförkläden och diverse olika märken som håller hög kvalité, men även informera om vilka butiker som säljer bra prisvärda förkläden. Vi gillar så klart butiker som har förstått att ett brett sortiment är viktigt och detta gäller så klart även förkläden.

Förkläden av skinn är en extra rolig och intressant produkt, den har framförallt en karaktär. Ett bra skinnförkläde håller livet ut och lite till så länge det sköts, vilket gör att denna typ av produkt följer en hela livet. Det gör också att produkten får en betydelse för många, det blir helt enkelt favoritprodukten att använda under matlagningen. En sorts stil och preparation inför matlagningen.

Passa på och besök vår sida för länktips.